Khamis, 4 November 2010

Apa Itu Illuminiti?

Illuminati adalah salah satu daripada 'secret societies' yang dikomersilkan untuk menutup pertubuhan elit peringkat tertinggi sejak modus operandi Dajjal Laknatullah diketahui gemar mewujudkan beratus-ratus 'secret societies' atau kelompok rahsia yang mempunyai hubungan di antara satu sama lain.
Di bawah ni adalah senarai 13 keturunan Illuminati yang berpengaruh dan elit. Mereka adalah keluarga terpilih untuk menjadi hamba pengikut Dajjal bagi menjalankan pelbagai kegiatan subversif di merata dunia. Ini adalah kajian seorang pengkaji,mungkin ada lagi keturunan Illuminati yang terpilih tetapi walau apapun tindakan Dajjal The AntiChrist (anti Nabi Isa a.s sebenarnya), tindakannya pasti dibongkar oleh Yang Maha Mengetahui. Setiap perancangan 'The Hidden Hand'/Dajal/The false Messiah adalah dalam pengetahuan Allah s.w.t, tidak kira yang lepas, kini dan akan datang.keturunan Illuminati itu ialah:1.The Astor Bloodline2.The Bundy Bloodline3.The Collins Bloodline4.The DuPont Bloodline5.The Freeman Bloodline6.The Disney Bloodline7.The Merovingian Bloodline8.The Kennedy Bloodline9.The Li Bloodline10.The Onassis Bloodline11.The Reynolds bloodline12.The Rockefeller Bloodline13.The Rothschild Bloodline14.The Russell Bloodline15.The Van Duyn Bloodline


Keturunan Illuminati ini terpilih antara sebabnya ialah kemahiran atau pengetahuan yang dimiliki oleh mereka yang dapat digunakan dan dimanipulasikan oleh Dajjal Laknatullah bagi melicinkan kerjanya.Rockefeller misalnya berpengaruh dlam bidang perniagaan minyak (Standard Oil, Exxonmobil) dan Rothschild diketahui umum menguasai kewangan dan perbankan...Keluarga lain misalnya Collins pula dihormati kerana darah keturunannya yg mengamalkan sihir dan penyembahan syaitan, dgn kata lain diperlukan sebagai rahib Iblis bagi upacara ritual Illuminati.Ada satu keturunan Illuminati yang berbangsa Cina dalam senarai di atas.The Li Bloodline. Wakilnya dekat sahaja dengan kita. Lee KuanYew serta anak buahnya Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng!
 DIpetik dari blog ; Buaya Merah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan