Jumaat, 22 Januari 2010

Amway sasar pasaran tempatan

PETALING JAYA 22 Jan. - Syarikat jualan langsung terkenal, Amway (Malaysia) Holdings Bhd., merancang untuk menguasai sekurang-kurang 20 peratus pasaran jualan langsung tempatan yang bernilai RM4.3 bilion tahun lalu.

Pengarah Eksekutif Amway, Paul Yee berkata, pihaknya yakin mampu mencapai sasaran itu di sebalik terdapat persaingan daripada pengusaha jualan langsung lain.

"Kami mahu membuka tiga cawangan kedai Amway menjelang akhir tahun ini di Mentakab, Pahang; Taiping, Perak dan Segamat, Johor,"

"Kedai Konsep Amway ini merupakan strategi perniagaan tiga tahun yang bermula pada 2008 yang akan berakhir pada 2010," katanya selepas perasmian ibu pejabat baru Amway yang disempurnakan oleh Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

1 ulasan:

 1. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Insurans plc wakil. Kami menawarkan pinjaman kepada kadar bayaran balik 3%. Ini (CEO) hubungi kami jika anda berminat alamat e-mel: xavigeradloanfirm@yahoo.com
  Aiicco insurans plc mengambil hanya dibenarkan mendaftar lebih umur 20.
  Pelaburan Pinjaman Peribadi.
  Pinjaman harta Pelaburan.
  Pinjaman penyatuan.
  Pembinaan Pinjaman.
  Pilih satu atau pembayaran-tahun.
  Pilih antara bayaran bulanan dan tahunan di bawah Rancangan.
  Terma pinjaman yang fleksibel.
  Tiada pinjaman sehingga untuk Tahun EUR 5000 8000.000.00.
  Syarikat kami adalah proses yang boleh dipercayai, cekap, pantas dan dinamik. Jude GERAD bugün.SR Kami Pelaburan plc: Jawapan hendaklah dihantar Namakan. E-mail: xavigeradloanfirm@yahoo.com

  BalasPadam